Voor bedrijven

Op zoek naar goede leerling-bouwvakkers?

ReVaBo is opgericht voor en door bouw- en timmerbedrijven in de regio Arnhem en Zuid-West Veluwe. Doel van onze stichting is om de bouw- en timmerbedrijven in de regio te voorzien van voldoende en goed opgeleide vakmensen. 

ReVaBo werft voornamelijk jongeren en leidt deze op tot het aanvangsniveau van de BBL 2-opleiding. Als dit niveau is bereikt komen deze jongeren in aanmerking voor een arbeidsovereenkomst van 2 jaar, de maximale duur van de BBL 2-opleiding. Zodra de arbeidsovereenkomst is aangegaan worden deze jongeren 4 dagen per week bij een erkend leerbedrijf geplaatst voor het praktische gedeelte van de opleiding en 1 dag per week bij een ROC voor het theoretische gedeelte. U bent als inlenend bedrijf dus verzekerd van een leerling-werknemer voor 4 dagen in de week, voor een langere periode.

leerling in de bouw

 

Extra voordelen

  • geen hoge wervings- / advertentiekosten
  • bij niet functioneren kan een leerling-werknemer in overleg worden teruggestuurd naar ReVaBo
  • begeleiding van medewerkers ReVaBo gedurende de opleiding
  • geen risico's bij ziekte of arbeidsongeschiktheid 
  • u leert de medewerker tijdens de opleiding zeer goed kennen alvorens u na afronding van de opleiding eventueel een arbeidsovereenkomst aan gaat bieden.

Voorwaarden

Voorwaarden voor de inleen van leerlingen is dat uw bedrijf erkend is als opleidingsbedrijf, u een actuele RI&E heeft met o.a. een paragraaf over jongeren en u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van ReVaBo.